top of page

Услуги

09. Иновации и технологии

Блокчейн технологии и криптовалути

Ние имаме опит в консултациите на търговци, които приемат криптовалути като плащане за продукти и услуги. Консултураме относно механизмите на приемане и съхранение на тези средства, за потенциалните рискове при тяхното съхранение и ползване и стратегии за смекчаването им.

Съветваме физически и юридически лица при създаването на обмен на криптовалути, за обмен между криптовалута и фиат валута или между различни криптовалути. Консултираме клиенти относно взаимодействие с различните играчи на пазара, като борси, брокери, маркет мейкъри, попечители и др. В допълнение, можем да Ви консултираме при избор на технологични решения за съхранение и разпореждане с криптовалути и справянето с различни кибер-заплахи насочени към тях.  

Притежаваме опит в спазането изискванията на България, ЕС, Великобритания и САЩ за борба с прането на пари и финансиране на тероризма, както са приложими към сферата на дигиталните активи. Задълбочено разбираме изискванията за познаване на клиентите (KYC) и спазване на различните режими на санкции. Имаме опит в консултирането на клиенти при използването на софтуер за анализ на блокчейн за проверка на средствата на клиентите и друг софтуер за автоматизиране на процесите на AML и KYC и управление на цифровата идентичност.

bottom of page