top of page

Кантората

Учредена през 2022

Ние сме бутикова правна и счетоводна кантора, базирана в София, специализираща в предоставянето на адаптирани правни и счетоводни консултации и услуги. Нашата мисия е предоставянето на пълния спектър от всички необходими услуги за успешното реализиране на търговските и инвестиционните намерения на нашите корпоративни и частни клиенти - оот учредяване на дружеството през ежедневното му правно и счетоводнo обслужване, до съдействие при всякакви лицензионни и разрешителни режими и други административни процедури.

Правна и счетоводна кантора Рамаданови

Нашата визия

Нашият modus operandi е кратък и ясен - на фокус винаги са нуждите на клиента. Въпреки че, при предоставянето на услугите си черпим опит от общо над 25 години в бранша, ние не сме подвластни на догми и закосетенели представи относно юридическото и счетоводно обслужване на клиентите си. Вървим в крак с всички новъведения - технологични и нормативни, за да бъдем винаги в състояние да предоставим оригинални и прецизни решения на поставените проблеми.

JDON4084.JPG

Адв. Невин Рамаданова

Корпоративно право и процес

Невин Абилова Рамаданова е съдружник в кантората и адвокат вписан в САК. Притежава над 15 години опит в консултирането на частни и корпоративни клиенти в широка гама от области на правото и счетоводството – търговско право, трудово, данъчно и осигурително право, миграционни въпроси, българско гражданство, финансови и търговски регулации, инветиции и търговско представителство.
 

Дипломиран магистър по право от Юридически факултет на УНСС, Невин също така има и специализация по магистърска програма: Право на Европейския съюз към Юридическия факултет на Софийски университет “Св. Клименти Охридски” и диплома от Университета в Нанси, Франция. Участвала е като адвокат и финансов консултант в редица знакови инвестиции на големи чуждестранни компании в България в последните 10 години. Специализира във връзки с клиенти от Турция и Европейския съюз.
 

Владее перфектно български и турски, а английски език - професионално.

Нашият Екип

Нямам нужда от адвокат, който да ми каже какво не мога. Плащам им, за да ми кажат как мога да правя това, което искам.

Джон Пиърпонт Морган

bottom of page